Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek Archerem na Starym serwerze !

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :P

Dostałem dziś od kolegi Ninje Archer 66lvl na Twierdzy i nie wiem zbytnio jak zarobić tak trudną postacią do czegokolwiek poza PvP. ;)

Moje eq ? Straszna lipa, niniejszym: Funkcja+6 1kpż 3x kd+3, Morelka+8 kd+4,+3, Ebo+7, Srebrna+7, Naszyjnik z łez 1kpż i reszty nawet nie wymieniam, bo brak słów. :D

To znaczy tak, nie mam zbytnio zamiaru kupować Yang na allegro, dropka 35 lvl też nie ze względu iż, to stary serwer i po sprzedaniu eq później miałbym problem z kupnem jakiekolwiek, nie jest tu za dużo Ninjy.

Łowienie rybek jedynie by weszło w grę. DT ? No na pewno sam bym nie robił, jedynie ulepszanie tam itemków ale to też zawsze liczy się z kosztami i stratami niekiedy.

Nie grałem na PL od 2 lat, może doszły jakieś sposoby na dobry zarobek, polećcie mi coś a będę wdzięczny.

Rozumiem również, że dropek 35 z bojem do m2 to najlepszy sposób ale wyżej wspomniałem dlaczego raczej odpada. Gram od paru lat więc nie ma problemu z tłumaczeniem o co chodzi, wystarczy podać sposób zarobku. :)

Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi - daję Lajki. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Witaj , mozesz zrobic postać 10 lvl pójść na Imha a nóz widelec trafi sie ribek 40 sr + ;p

Rownie dobrze mozesz kupowac taniej sellac drozej :D Równie dobrym sposobem jest lowienie mozesz sprobowac bocika postawic o ile to nie problem.

DT jeden z lepszych zarobkow czasami mozesz troche stracic ale czasem zyskac 10 razy wiecej takze to jest kwestia szczescia ;p

iTzApple-FB_.png

Opublikowano

Hmm no tak myślałem, czyli jednak te tradycyjne sposoby wchodzą w grę typu DT, IMHA, RYBKI.

Tak myślałem, że tym Archem to nic samemu nie zarobię typu bicia czegoś :>.

Dodatkowo dodam, że posiadam Buddę +9 ale to nie ma znaczenia chyba. :D

E9mwj60.png
Opublikowano

mozesz jeszcze sprobowac bic bossy tylko bufka trzeba by zmontowac, chcesz mam na twierdzy w shinsoo bufke 30 lvl blogo m5 ( 20 % tylko 68 int'a ) oddam za free lecz nie mam do niej emaila

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Załącz FishBota, wybierz się na 9 lvl do Imha, wydobywaj rudy i inne temu podobne.

Sposobów jest wiele... oo, i jeszcze jeden - zrób postać z 35 poziomem i leć na Metiny Zazdrości w M2.

Opublikowano

chyba napisał ci ze niema zamiaru robić dropa pod m2 a ty jak na złosc piszesz.. ehh . musze to napisać .. ZAL MI CIE !

Zawsze możesz zrobić dropka na ezoty. i to nie jednego ;) tylko z 2-3 mentale i po nocy pare ribków bedzie ;)) Expbota chyba znasz;P

jezeli nie to m2bob ;] poszukaj w dziale download; ) pozdrawiam i życze stalowych nerwów na tą gre. bo ja ich nie posiadam...

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Moim zdaniem pozostaje Ci jedynie wyjście z DT. Zawsze jakaś ekipa robi wypad, a Ty mozesz się dołączyć...

Ulepszać możesz:

Zbroje Boga Smoków na +8/+9

Nimfy na +8/+9

I np. Kolce z nieb. łez...

Dropienie ribów i fmsów na tym serverze chyba się już nie opłaca...

Opublikowano

jest wiele sposobów na zarobek:

1.drop 5-10 lvl najlepiej eq +6 do +9 i na IMHA dropić..

2. Łowienie ryb..(Najlepiej na fish bocie, ale być dostępnym w grze) i co pare sekund przelatuj w inne miejsca

3. Wojownik body 35 lvl aura berek m1 + bojowiec i bić metiny 30/35 lvl.. jeżeli eq +9 z hp to nawet metiny 40/45...

4.DT !

5.Bossy ^^

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...